O nama

  • Home /
  • O nama

O nama

Porodična firma je osnovana 2002. godine u Somboru, a 2007. godine je promenila ime te nosi današnji naziv Master Line doo. Od samog početka kompanija je bila usmerena pružanju usluga vrhunskog kvaliteta.

Osnovna delatnost kompanje je podeljena na dve divizije:

  • prerada metala i proizvodnja metalnih komponenti za poznatog kupca
  • - zastupanje vodećih brendova iz oblasti zavarivanja, sečenje metala, industrijske hemije ,zaštitne opreme namenjenih za profesionalnu upotrebu

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te konstatnom analizom tržišta uspeli smo da pronađemo najbolje proizvode za naše partnere, a samim tim i proširimo krug poslovnih partnera sa kojima sarađujemo. Ovlašćeni smo distributeri nekoliko svetskih brendova:

LICOLN ELECTRIC - aparati za zavarivanje, oprema i dodatni materijali

OERLIKON - material za zavarivanje

PITTARC - material za zavarivanje

ABICOR-BINZEL – gorionici MIG/MAG/TIG, industrijska hemija

RHINOWELD – zaštitna oprema

OPTREL- maske za zavarivanje

SAINT – GOBAIN – rezne, brusne ploče

OSBORN(DRONCO) – rezne, brusne ploče, roto glodala ..

WILPU – ubodne pile i testere

WITTE- bitovi, odvijači, klješta ..

BOSCH – električni aparati

MASTERLINE – kompanijski brend koji pokriva žicu za zavarivanje, rezne brusne ploče, maske za zavarivanje industrijsku hemiju.

Prethodnih godina, zahvaljujući pre svega mladosti i entuzijazmu zaposlenih profesionalno smo se razvijali i postali pouzdan partner u oblasti zavarivanja i obradi metala.

Danas, Master line doo poseduju tim iskusnih, motivisanih ljudi spremnih da prate naše partnere u njihovom poslovnom rastu i napredovanju.

Stručnost i ljubaznost naših kolega omogućiče Vam da napravite pravi izbor. Kontaktirajte nas, uverite se u našu poslovnost i spremnost da brzo i kvalitetno odgovorimo na Vaše zahteve.

Share: