Dronco

  • Home /
  • Proizvođači /
  • Dronco

DRONCO je nemačka kompanija koja je zastupljena u celom svetu i inovativni lider u oblasti visoko-kvalitetne brusne tehnologije. Njihova smernica je "Novi proizvod svakih 90 dana".

Njihov asortiman za rezanje, brušenje i abrazivne diskove, dijamantske alate, keramičke abrazive, šmirgle i tehničke četke je poznat po svom vrhunskom kvalitetu među profesionalnim prodavcima i uviđavanim DIY korisnicima širom sveta. 380 kvalifikivanih zaposlenih čini svoje najbolje svaki dan. Svi zaposleni ulažu svoje snage za postizanje cilja. To Dronco čini snažanim, dinamičnim, i jakim partnerom u poslovanju.

Svaki dan, oko 200.000 diskova za rezanje i brušenje, 30.000 lamelastih brusnih diskova i 6.500 dijamanskih segmenta se proizvodi na mestu proizvodnje u Wunsiedelu (Bavarskoj) - u najvišem kvalitetu koji je priznat u svetu. Droncova napadačka brand politika u sprezi s inovativnim proizvodima i aktivnom prodajnom podrškom su ključne tačke za njihovo uspešno poslovanje i stalno rastućim obimom proizvodnje. 75% svog prometa postižu izvozom svojih proizvoda u više od 100 zemalja širom sveta.


Posetite sajt proizvođača

Pogledajte artikle u našoj ponudi

Brošure i dokumenti